از جمله مهمترین ابعاد وجودی یک انسان، احساس آرامش می باشد. چرا که به دلیل روانشناختی اجتماعی، در سایه آرامش است که می توان به کمال رسید. همانطور که می دانیم هر چقدر تعلق خاطر افراد به محیط زندگیشان بیشتر باشد از بودن در آن مکان لذت بیشتری برده و به تبع آرامش بیشتری را در پی خواهد داشت. یکی از ارکان اصلی این ارتباط، ایجاد هارمونی و هماهنگی بین انسان و بنا می باشد.
زندگی در عصر حاضر موجب ایجاد تنش و اضطراب و مشکلات روحی فراوانی گشته است . بنابراین خانه به عنوان اولین مامن روحی هر انسانی تلقی می گردد و قابلیت بازیابی روح و روان انسان در آن میسر می باشد. در این میان، دکوراسیون داخلی منزل پیکره اصلی آرامش را تشکیل می دهد.
کابینت وکمد دیواری به عنوان اصلی ترین عنصر دکوراسیون داخلی منزل جز وسایلی نیست که خیلی راحت آن را بتوان تعویض و جایگزین کرد. علاوه بر این درب ورودی ساختمان و زیبایی های آن گویای سلایق افراد حاضر در آن مکان می باشد. بنابراین باید در انتخاب طرح و رنگ و همچنین در انتخاب جنس کابینت حساسیت بیشتری به عمل آید.
چوب جز مواد بادوام محسوب می شود که در بعضی از کشورها چون فرانسه و ایتالیا به عنوان متریال اصلی در ساخت منازل مورد استفاده قرار می گیرد. در صنعت دکوراسیون از چوب درختان مختلفی استفاده می شود که هر کدام شامل ویژگی های مورد خود می باشند. لازم به ذکر است که وجود تفاوت هایی من جمله استحکام- نوع نقش و بافت و رگه های درون چوب های مختلف دلیل اصلی تنوع قیمت در انواع چوب کابینت با یکدیگر می باشد. در ادامه به معرفی ۳ مورد از پرکاربردترین چوبهای مصرفی در صنعت دکوراسیون پرداخته شده است.
چوب درخت گردو:
معروفترین چوب مصرفی در عرصه دکوراسیون داخلی از جمله کابینت چوب گردو می باشد که جز گرانترین چوبها- زیبا- متراکم و بسیار بادوام می باشد. دارای رگه های درشت سفید و یا قرمز بوده و رنگ آن تیره است. علاوه بر این، چوب گردو شکل پذیری عالی دارد. معروفترین نوع چوب درخت گردو گردویی آمریکایی می باشد.
چوب درخت راش:
از پرکاربردترین چوبهای مصرفی در بازار ایران چوب درخت راش می باشد که نسبتا سنگین و دارای رگه های صاف و یکنواخت می باشد.
چوب درخت افرا:
چوب درخت افرا بسیار بادوام و محکم بوده و جهت مصرف در ساخت کابینت سبک مدرن بیشتر مورد مصرف قرار می گیرد.
نکته مهمی که در اجرای دکوراسیون وجود دارد استفاده بهینه از فضا با حداقل پرتی می باشد. اصالت و رنگ و بوی چوب از عوامل نفوذ آرامش به درون خانه می باشد.
Add comment